Resumé 25 oktober 2024 Robert Karjel ”Så blir du någon att räkna...
Resumé
Resumé 13 september 2024
Resumé 13 september 2024 Elin Buchmayer och Carin Urell Hultgren ”Vi såg...
Resumé 15 maj 2024
Temat denna morgon var hållbarhet...
Resumé 26 mars 2024
Resumé 26 mars 2024 Annika trogen ”Att gå på grund och börja om - mitt i...
Resumé 30 november 2023
Resumé 30 november 2023 Renée Voltaire ”Att förändra världen med kniv och...
Resumé 27 oktober 2023
Resumé 27 oktober 2023 Annie Lööf ”Om makt, tvivel och att gå en extra...
Resumé 21 september 2023
Julia Reuszner, vd Intrum, gästade Frukostakademien den 21 september på temat “Att parera en orolig omvärld, som företagare och chef”.
Resumé 22 maj 2023
Sara Wimmercranz gästade Frukostakademien den 22 maj på temat “Så vänder du fördomar till fördelar”
Resumé 24 mars 2023
Oskar Juhlin och Ragnar Flink: Så tar vi ett anrikt varumärke in i framtiden – med hjälp av varandra
Resumé 14 september 2022
Per Furumo om kommunikation som skapar delaktighet på Heat Restauranger i Nacka Strand.
Resumé 29 juni 2022
Per Lejonekes och Maria Westman – Hållbart företagande och pinnbröd på Siggesta gård!
Resumé 4 april 2022
Kristoffer Schjött-Quist och Lisa Evertsson-Norrevik: Att skapa kundrelationer i världsklass!
Resumé 25 nov 2021
Günther Mårder och Philip Thunborg: Hållbarhet ur olika perspektiv
Resumé 9 sept 2021
Patric Orjala: Hur man kan leda sig själv och andra i en förändring.
Resumé 26 mars 2021
Christian Bönnelyche och Pelle Hasselgren: 10 goda råd om marknad och försäljning