Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Arrangörer

Bakom Kulisserna

Frukostakademin skapas av och till alla företagare i Nacka och Värmdö. Tillsammans bidrar vi till ett bättre näringslivsklimat och får chansen att göra affärer med varandra. Arrangörerna vill möjliggöra och på olika sätt stimulera nätverkandet.

Arrangörerna

Frukostakademin är ett samarbete mellan Företagarna Nacka Värmdö, Nacka kommun, Värmdö kommun och Skuru IK Handboll. Skuru IK Handboll är samordnande för träffarna och arrangerar ett frukostmöte med inbjudna föreläsare cirka en gång i månaden.

Företagande är en livsstil, ett val som påverkar hela ens tillvaro och som betyder mycket mer än bara en inkomst för dagen. Vi arbetar för att du som medlem ska bli mer framgångsrik i ditt företagande. Det gör vi genom att vi driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat och erbjuder kunskap, nätverk och praktisk hjälp tex gratis juridisk rådgivning. Så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Vi är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och Nacka Värmdö är den fjärde största lokalföreningen. Föreningen finns över hela landet med 18 regionkontor och 250 lokalföreningar som utgör ett brett nätverk. Som medlem får du gå på alla våra nätverksträffar, över hela landet.

Varför uppfinna hjulet på nytt när du kan dra nytta av andras kunskaper och erfarenheter? Nacka kommun har ett väl utbyggt kontaktnät som bland annat kan ge dig omvärldsperspektiv, vägledning när du ska starta eget, råd i frågor som rör företagsamhet, byggnation och miljö.
Som företagare i Värmdö kommun finns flera möjligheter till nätverksmöten. Här erbjuds du som företagare nya affärskontakter och värdefullt erfarenhetsutbyte. Värmdö kommun samverkar med flera olika företagsnätverk och föreningar för att stärka och stödja näringslivsutveckling och tillväxt för dig som företagare.
Skuru IK Handboll är en elitklubb byggd på en bred ungdomsverksamhet dit alla är välkomna! Nyckelorden är glädje och engagemang. Det övergripande målet är att utveckla individer och förbereda dem för framtida elitspel på seniornivå – elitserie och landslag. Det innebär att vi prioriterar den individuella teknikträningen genom alla ungdomsår, inte enskilda lags resultat.

Hur kommer jag i kontakt med Frukostakademin?

Driver du en destination och vill vara värd för ett möte? Anmäl intresse här >> 

Är du föreläsare och är intresserad av att föreläsa för vår målgrupp? Anmäl intresse här >>

Vill du finnas med på våra mail-listor för att få inbjudan skickad till dig? Anmäl dig här >>

För övriga kontaktuppgifter, klicka här >>