Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Referat från Frukostmöte 26 januari 2016 – Jessica Stark

Referat från Frukostmöte 26 januari 2016 – Jessica Stark

Frukostmöte med Jessica Stark 26 januari 2016 i Nacka Strandjessica_stark_04

Året inleddes med ett starkt namn inom nyföretagande och start-up-bolag i Stockholm. Jessica Stark är VD i SUP46 vilket står för Startup People of Sweden (46 är landsnumret för Sverige!). Tillsammans med kolleger driver hon en hubb för startup-stjärnor, människor med kreativa idéer som vill kommersialisera sina projekt på mycket kort tid. Tanken med att samla alla dessa personer på en plats är att de ska inspirera varandra, nätverka och ytterligare utveckla resp projekt. SUP46 är ett öppet nätverk på två tusen kvm yta i centrala Stockholm. Det drog igång 2013. Här finns Sveriges kommande entreprenörer och blivande spetsföretagare. Navet eller ”hubben” tillhandahåller investerare, mentorer och partners. Just nu huserar där drygt 50 utvalda startups inom områden som Internet, mobilt, media och spel. Bara de mest spännande och innovativa projekten väljs in. SUP46 söker fantastiska team med vinnarattityd som kan påvisa enorm marknadspotential med globala ambitioner. Gemensamt är att man inte vill växa snabbt utan supersnabbt. Stockholm anses som en av världens ledande startup-platser med företag som Spotify, King, Mojang och Skype.

jessica_stark_03

Företaget har även inrättat en ”Swedish Startup Hall of Fame”. Tre personer har hittills valts in: Daniel Ek, Niklas Zennström och Jane Walerud.

Motsvarande nätverk finns i San Francisco, London, Berlin. Tack Jessica för att du kom till oss. Läs vidare på www.sup46.com

jessica_stark_05

Mötet ägde rum på Fazer Café&Restaurang i Nacka Strand.  Ny chef där är Emilie Pripp. Tack Emilie för att du tog emot oss med öppna armar. Vi vill gärna komma tillbaka.

/Erik Zachrison, värd för mötet

13 september

Värmdö kulturhus

Lee Christiernsson

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel