Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Inbjudan 29 juni 2022

Inbjudan 29 juni 2022

Siggesta Gård

Frukostakademin 29 juni:

Hållbarhet som konkurrensfördel

Hållbarhet och omställning är en nyckelfråga för framtiden. Hur kan företag vända utmaningen till en chans att faktiskt få konkurrensfördelar? På Frukostakademin kommer Per Lejoneke och Maria Westman att prata om vad kan du kan göra och var du ska börja någonstans! Välkommen till Siggesta gård den 29 juni.

Nacka och Värmdös företag står inför en betydande hållbarhetsutmaning inom de närmaste 2-3 åren. Det är i dagsläget uppskattningsvis 15% av företagen i Sverige som kommit igång med sin omställning. Vi vet att många fler vill sätta fart, men de vet inte var de ska börja eller hur det ska gå till.

Sannolikt kommer arbetet med omställningen innebära både en fördjupad dialog med dina kunder och du kan samtidigt stärka ditt varumärke, skapa affärs- och samhällsnytta. Per inleder morgonen med att inspirera dig som företagare att se vad du kan göra och var du kan börja någonstans.

Vi får sedan åter stifta bekantskap med Maria Westman, som besökt oss förut. Marias företag C by West har utvecklat en process och metod för att företag ska kunna bearbeta de 17 globala målen och ta sig an Agenda 2030. Maria delar med sig av några erfarenheter och ger konkreta tips hur man kan starta upp sitt hållbarhetsarbete.

Per Lejoneke

Per Lejoneke

Per Lejoneke är organisationskonsult, med erfarenhet av att driva organisations- och verksamhetsutveckling i gränslandet mellan näringsliv, civilsamhälle och offentlig sektor.

Hans passion är att stötta individer, grupper och företag, på ett sätt som skapar tillit och hållbarhet i lokalsamhället.
Per är utbildad arkeolog och ekonom och även ordförande för Företagarna Nacka Värmdö

Maria Westman

Maria Westman

Maria Westman har mångårig erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, affärs- och organisationsutveckling. Maria är verksam som strategisk rådgivare för företag och organisationer i det egna bolaget C by West.

Maria har också flertalet engagemang inom bland annat content marketing området samt utbildar på bland annat IHM Business School.

Program

Denna morgon är inte riktigt som andra Frukostakademier. Vi blir serverade frukost utomhus om vädret tillåter. 

07.30-08.00
Frukost serveras i form av pinnbröd och tillbehör kring en öppen eld.
Jonas Eriksson från Northern Hemisphere berättar om hur man med hjälp av naturen som inspirationskälla kan öka insikten om samarbete och kommunikation i sin verksamhet.
08.00 Charlotte Stenhammar från Siggesta Gård hälsar oss välkomna
Därefter går vi in i Siggesta Gårds loge och bänkar oss och får information från Frukostakademins arrangörer.
08.20 Per Lejoneke
08.50 Maria Westman
09.20 Tid för frågor
09.30 Frukostträffen avslutas.
Möjligheten finns här att vara med på en rundvandring och förevisning av trädgården under ledning av Charlotte Stenhammar.

Siggesta Gård

Hur tar man sig hit:

Med buss
Buss 437 eller 439.

Med bil
Adress: Siggesta Gård, 139 90 Värmdö.
Parkera bakom Logen.

Frukostakademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.

Välkommen önskar vännerna från Frukostakademin!

13 september

Värmdö kulturhus

Lee Christiernsson

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel