Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Inbjudan 26 mars 2024

Inbjudan 26 mars 2024

Heat restauranger

Frukostakademin 26 mars:

Att gå på grund och börja om – mitt i livet

Den 26 mars gästas vi av Årets nyföretagare Annika Trogen för ett samtal om att gå på grund i livet och karriären – och hur det går att ta sig loss och få ny vind i seglen. Lisa Tallroth är morgonens programledare.

Med sitt företag Trogen Havet har Annika Trogen på bara några år fått ett enormt genomslag. Idén att erbjuda båtförarutbildning till kvinnor har visat sig vara efterlängtad och sedan starten 2021 har kunderna strömmat till (ja, även män!). Hon har utsetts till Årets nyföretagare i Nacka-Värmdö 2022 och synts flitigt i media, från SVTs Aktuellt och TV4s Nyhetsmorgon till Dagens industri.

Annika är utbildad vid Handelshögskolan och innan hon startade Trogen Havet arbetade hon i över tjugo år på ledande positioner hos bland annat Pharmacia & Upjohn, McKinsey & Co, utbildningsföretaget EF och senast som global HR-chef på kapitalförvaltningsbolaget East Capital. Under de här åren tvingades Annika till sjukskrivning för utmattning inte mindre än tre gånger. Då kändes livet omöjligt att förändra, idag kan hon berätta hur hon gjorde.

Så missa inte chansen att höra Annika berätta hur Trogen Havet blev verklighet, vilka erfarenheter som har visat sig värdefulla i nystarten, hur synen på framgång kan förändras, vad det kostar och ger att börja om som egenföretagare – mitt i livet.

Vi ses på mysiga Gustavsbergs teater och som vanligt står frukost uppdukad!

Tid: Tisdagen den 26 mars kl 07:30
Plats: Gustavsbergs teater, Skärgårdsvägen 7
Gäst: Annika Trogen
Programledare: Lisa Tallroth

Heat restauranger
Skuru IK 100 år

Program

07.30-08.00 Frukost på Gustavsbergs teater. Mingel.

08.00 Information från arrangörerna

08.15 Gäst på scen: Annika Trogen

09.15 Frukostträffen avslutas och minglet fortsätter

Hitta till Gustavsbergs teater

Gustavsbergs teater ligger på Skärgårdsvägen 7 i centrala Gustavsberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning. Mer information hittar du på Värmdö kommuns webbplats.

SAVE THE DATE 15 MAJ

Den 15 maj gästar Li Pamp Frukostakademien på hotell Skepparholmen i Nacka. Li Pamp är antikvitetsexpert och till nyligen vd för Stockholms Auktionsverk som under våren flyttar in i Sickla köpkvarter. Idag har Li Pamp en mer kundfokuserad roll i företaget. Hon är också flitigt anlitad av tv och tidningar.

Välkommen önskar vännerna från Frukostakademin!

13 september

Värmdö kulturhus

Lee Christiernsson

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel