Tillbaka till Referat från frukostmöte 6 september 2019 – Wall Steet of Nacka och Arvid Axland

Inbjudan till frukostmöte 6 september 2019 – Wall Street of Nacka och Arvid Axland

Välkommen tillbaka från en skön och avkopplande sommar får vi hoppas där vi här slår ett extra slag för den unika kundupplevelsen i säsongens första frukostträff i Snickeriet på Nackastrandsmässan.

Denna morgon kommer att inledas med att Nacka kommuns stadskreatör Fredrika Friberg berättar för oss vad mural-målningsfestivalen Wall Street Nacka är för något. Man har bjudit in konstnärer och kreatörer från hela världen att delta i förvandlingen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Mer om detta går att läsa på festivalens hemsida.

Vem är då Fredrika; Hon är entreprenör, konstnär, fallskärmshoppare, skärmflygpilot och river ner mullrande applåder när hon föreläser på ställen som House of Parliament i London. Hon är hjärnan och drivkraften bakom framgångskonceptet Konsten att skapa stad och initiativtagaren till gatukonstfestivalen Wall Street (when art is the gold).

Som en naturlig och bästa tänkbara övergång kommer sedan morgonens huvudtalare Arvid Axland att ta över och fortsätta prata om upplevelser som kan påverka. Arvid  är grundare till upplevelse- och reklambyrån Pool, och  författare till boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser. 

Människors syn på vad som är viktigt i relationen till företag håller på att förändras i grunden, menar Arvid och för att skapa värde för kunder och medarbetare behövs något mer än en bra produkt. De flesta idag söker alltmer efter meningsfulla upplevelser och goda berättelser som man kan föra vidare. Arvid kommer i sitt anförande att beröra vad är var och ens individuella  upplevelsevärde! Hur kan man aktivera det värdet och skapa emotionella band med de människor som är viktiga för oss, såväl i tanken som i handling?

Arvid Axland startade reklambyrån Pool för över 20 år sedan och har under åren haft kunder såsom; Electrolux, Kraftringen, Vikingaliv, Disney, Hertz, Cancerfonden, Gröna Lund, KLM, SJ m fl.

Arvid är involverad i en mängd olika samarbeten som inspiratör, trendspanare, rådgivare och workshopledare såväl på internationella konferenser som i viktiga mellanmänskliga mindre avdelningsmöten. Som deltagare kommer du få mängder av aha-upplevelser och med lättsmälta metoder och exempel kommer du snabbt kunna etablera ett nytt sätt att bemöta dina kunder och medarbetare.

Frukost står serverad  från 07.30. Programmet ser ut som följer: 

07.50 Presentation av nya deltagare

08.00 Allmän information från våra arrangörer och partners

08.05 Stadskreatör Fredrika Friberg från Nacka kommun

08.20 Huvudtalare: Arvid Axland

09.10 Frågor och diskussion

09.30 Frukostträffen avslutas och fortsatt mingel

09.30-09.45 Stanna gärna kvar och fråga mera om Wall Street Nacka

Till anmälan frukostmöte

Stort Välkomna önskar Nackastrandsmässan med personal och vännerna från FrukostAkademin!