Tillbaka till Referat från frukostmöte 18 juni 2019 – Leila Karachoui

Inbjudan till frukostmöte 18 juni 2019 – Leila Karchaoui

Välkommen till underbara och nyrenoverade Yasuragi 2018. Förutom Leila Karchaoui som är vår huvudtalare denna morgon kommer VD Per Keller med personal att inleda med något spännande, nydanande och nyttigt. Något mer säger vi inte här utan ni får helt enkelt komma och besöka oss.

Efter frukostträffen erbjuder Yasuragi möjlighet att gå på en rundvandring för att se vad det är som hänt med Yasuragi sedan sist, ta chansen. Inbokning sker på plats.

Åter till vår huvudtalare Leila Karchaoui. Hon är uppvuxen i Fisksätra med sin ensamstående mamma. Leilas drömmar möttes av livets hårda motvindar, och bara sex år gammal lämnas hon av sina föräldrar. När hon vid 14 års ålder återvänder till Sverige möter hon verkligheten i Fisksätra. Åren går och som vuxen och redovisningschef på Kronans Apotek blir hon nominerad till framtidens kvinnliga ledare, vilket hon ser som en kvittens på ett hållbart ledarskap och som dessutom skapar hållbara resultat. Idag är hon föreläsare, affärsutvecklare och medgrundare av innovationsplattformen Bygg broar.

Leila har vänt livets motgångar till framgångar och menar att din inställning är din magiska kraft. Uppskatta det du har – njut av det du gör och jobba stenhårt för att förverkliga din DRÖM!

Genom att vara nyfiken, ligga ett steg framför och tänka utanför boxen kan du öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila visar hur man som ledare kan ställa krav på resten av organisationen för att öka produktiviteten och effektiviteten. Hur man gasar och bromsar utan att tappa farten i verksamheten.

Bygg broar är ett initiativ skapat av, som hon också kallar sug, glädjeministern (Leila Karchaoui) och Lilo (Joakim Lindström och Emilie Loman).

Det första eventet ”Tillsammans bygger vi broar” hölls kvällen den 7 maj 2018 på Rival i Stockholm. Idén föddes ur viljan att skapa en mötesplats för människor med olika kompetenser, från olika branscher och olika generationer som vill nätverka, få ny kunskap, nya idéer och inspiration till att göra skillnad för fler och öka den humana hållbarheten i samhället.

Bygg broar är en innovationsplattform för nya idéer för att utveckla samhället och som hjälper företag och organisationer att överföra kunskap och erfarenhet oavsett generation eller kompetens, bland annat genom föreläsningar, workshops och genom att arrangera event.

 

Frukost står serverat från 07.30. Programmet ser ut som följer: 

08:00 Presentation av nya deltagare

08:05 Allmän information från våra arrangörer och partners

08:10 Presentation av Yasuragi med VD Per Keller och personal med överraskning

08:20 Huvudtalare: Leila Karchaoui

09:10 Frågor och diskussion

09:30 Frukostträffen avslutas och fortsatt mingel

09:40 Rundvandring – anmälan innan på plats

Till anmälan frukostmöte

Stort Välkomna önskar Yasuragi med personal och vännerna från FrukostAkademin