Tillbaka till Referat från frukostmöte 31 maj 2018 – Jonas Andersson och Chris Härenstam

Inbjudan till frukostmöte 31 maj 2018 – Jonas Andersson och Chris Härenstam

Hur får man människor att växa och bli mer framgångsrika?

Sista frukostträffen för våren och sommaren blir lite extra. Vi har två huvudtalare samt lite kort information om Gather Festival som äger rum i Nacka 13-15 september på Nobelberget. Festivalen är en innovations- och inspirationsfestival, som kombinerar konferens och musik och satsar på att bli Sveriges svar på framgångssagan festival SXSW i Texas. Läs redan nu mer om festivalen här.

Vi kommer även denna morgon att få inspiration och ökad insikt om vad sportsliga aktiviteter kan göra för oss och inte minst för våra barn. Vi får veta mer om Sports Heart, ett av Sveriges största idrottsläger som vänder sig till alla barn i Sverige, men först och främst till barn- och ungdomar i Nacka och Värmdö.

Jonas Andersson, expertkommentator i ishockey på SVT, ett välkänt ansikte för många. Jonas har ett förflutet som ishockeyspelare i NHL, KHL, SHL och det svenska ishockeylandslaget och är idag verksam inom flera olika organisationer. Jonas är även oerhört uppskattad för det sättet som han kommenterar ishockey. Jonas Andersson har en devis som går ut på ”att se människor och bygga deras självkänsla för det är ett grundfundament för att få människor att växa”. Får man människor i ett företag, i en organisation eller i en förening att känna sig uppskattade och växa då finns det mycket goda förutsättningar för att hela verksamheten ska kunna växa och bli mera framgångsrikt.

Chris Härenstam är huvudkommentator på SVT i sporterna fotboll, ishockey, handboll, bandy och innebandy.

Han jobbar även aktivt som idrottsledare och 2014 var han en starkt bidragande orsak till att föreningen som han är verksam i blev utsedd till årets barn- och ungdomsförening i Stockholm.

”90 % av allt beröm som en människa får i livet får man upp till 8 års ålder. För Chris är det viktigt att bygga människor, att få varje individ att känna att just hon eller han är viktig. Lyckas du med det så får du en utveckling och därmed ett resultat”. Chris är en van föreläsare och en stor inspiratör för många företag och idrottsföreningar

Frukost står serverat från 07.30

Programmet ser ut som följer:

  • 07.45 Allmän information från våra partners
  • 07.55 Presentation av Siggesta Gård och
  • 08.00 Information om Gather Festival
  • 08.10 Huvudtalare 1; Jonas Andersson
  • 08.45 Huvudtalare 2; Chris Härenstam
  • 09.10 Frågor och diskussion
  • 09.30 Frukostträffen avslutas och fortsatt mingel

Det kommer att finnas möjlighet att efteråt gå på en rundvandring och bl a besöka Munken – Siggesta Gårds nya konferenslokal som nominerats av Svenska möten till årets möteslokal 2018. Man har i källaren trott sig se lämningar efter ett kloster – därav namnet

Antal platser är begränsade till 200 personer, så anmäl dig i tid!

Till anmälan frukostmöte

FrukostAkademin arrangeras av, Nacka kommun, Värmdö kommun och Företagarna i Nacka-Värmdö. Projektledare och producent är Skuru IK handboll. Siggesta Gård är frukostvärd för årets fjärde frukostträff.

FrukostAkademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.