Tillbaka till Referat från frukostmöte 27 november 2014 – tema ”nätverkande” med Stefan Molander

Inbjudan till frukostmöte 27 november 2014 – tema ”nätverkande” med Stefan Molander

Så här bygger du effektivt upp ditt nätverk

Som tema för årets sista frukostmöte i denna serie har vi valt ”nätverkande”. För det är ju just nätverkande som vi håller på med i FrukostAkademin. Visst kan vi alla bli bättre på att knyta kontakter och bygga relationer. Stefan Molander är föreläsare, tränare och konsult som inspirerar företagare och entreprenörer till handling. Han har under de senaste åren hjälpt hundratals entreprenörer att skapa bättre affärer.

Stefan_Molander_01Viktiga instrument är rekommendationer och mun-till-mun-metoden. I sin egen utveckling tar Stefan hjälp av de ledande experterna inom ”referral marketing” i världen såsom dr Ivan Misner, en av skaparna av det moderna affärsnätverkandet. Stefan har nominerats till Årets Affärsnätverkare i Sverige 2012 och 2013 mycket beroende på sin passion att hjälpa företagare och entreprenörer bygga det företag de önskar samtidigt som de får tid över till annat. Stefans mission är att eliminera alla former av kalla samtal och offerter.

Stefan har med åren genom utbildningar och uppdrag skaffat sig en god förmåga att lära andra hur de effektivt bygger, utvecklar och upprätthåller framgångsrika affärsrelationer. Relationer som både är långsiktiga, utvecklande och lönsamma.

Stefan Molander har studerat industriell ekonomi vid Linköpings tekniska högskola samt gått ett flertal nationella och internationella utbildningar inom ledarskap, försäljning och coaching.

Välkommen till Boo Folkets Hus, Utövägen 6, Saltsjö-Boo. Våra värdar är Bosse Ståldal och Albin Waerndt och deras team. Vi bjuder på fika och mingel från kl 07.30. Mötet äger rum 08.30-09.30. Kom i god tid. Parkering vid Orminge centrum. Ett flertal bussar tar dig också hit.

Välkommen!

Till anmälan frukostmöte

[notice]Vi träffas torsdag den 27 november. Anmälan på vanligt sätt och senast den 24 november. Du måste anmäla dig om du vill delta. Får du senare förhinder – överlåt din plats till någon annan. Sprid gärna denna inbjudan i dina nätverk.[/notice]