Tillbaka till Referat från frukostmöte 23 april 2014 – Claes Dahlbäck (Investor och Goldman Sachs)

Inbjudan till frukostmöte 23 april 2014 – Claes Dahlbäck (Investor och Goldman Sachs)

2014-04-23_Claes_Dahlback”Mitt liv i näringslivets tjänst” – Claes Dahlbäck berättar

När vi ber deltagarna i FrukostAkademins möten om tips på personer att inbjuda kommer alltid namnet Claes Dahlbäck upp. Det är därför med glädje vi kan hälsa Claes välkommen till nästa möte. Ämnen kring svenskt och internationellt företagande står förstås i centrum. Claes kommer att ta upp sina mångåriga erfarenheter av företagsledning. En särskild aspekt på Claes Dahlbäcks liv är arbetet nära familjen Wallenberg. Vi vet även att Claes kommer att beröra näringslivets olika sfärer och synen på entreprenörskap. Ett annat aktuellt område är statens spelregler/reglering av näringslivet. Säkert kommer vi att få höra en och annan anekdot.

Claes Dahlbäck var VD för Investor 1978-1999. Han var ordförande eller vice ordförande i företaget under åren 1999-2005. Dahlbäck som är född 1947 är idag styrelseledamot i den internationella investmentbanken Goldman Sachs. Han är gift och har tre barn. Många minns säkert Claes Dahlbäcks uppmärksammade radioprogram i serien ”Sommar” år 2012.

Traditionsenligt fika och mingel från kl 07.30. Själva mötet äger rum 08.30-09.30. Vi möts på Siggesta Gård, Värmdö. Vår värd där är Susanne Blomberg. Mötet är slut kl 09.30. Med bil tar du väg 222 och viker sedan av på väg 274 mot Vaxholm, passera Hemmesta. Parkering intill Gården. Flera bussar, 437 och 439, passerar här. Plats för frågor och diskussion på mötet. Kom i god tid. Läs om anläggningen på www.siggestagard.se.

Välkommen!

Till anmälan frukostmöte

[notice]Vi träffas onsdag den 23 april. Anmälan på vanligt sätt och senast den 20 april. Du måste anmäla dig om du vill delta. Får du senare förhinder – överlåt din plats till någon annan. Sprid gärna denna inbjudan i dina kretsar och nätverk.[/notice]