Tillbaka till Frukostmöten 2013

27 november 2013 – Moa Öhman (Gustavsbergsprojektet)

INBJUDAN

Nu föds det nya Gustavsberg

Välkommen till FrukostAkademin onsdag 27 november 2013

Den anrika bruksorten står inför omfattande förändringar. I Gustavsberg ska 2 300 nya bostäder, nya parker och andra typer av mötesplatser skapas. Vilka är de politiska visionerna för området? Och vilka värden i dagens samhälle vill vi bevara och vilka mindre positiva saker vill vi komma till rätta med genom att omvandla orten? En fråga på mångas läppar – hur klarar vi den ökade trafiken som utbyggnaden innebär? Hur och var kommer förändringsarbetena att inledas? Vi står just nu inför det första spadtaget för det allra största delområdet, fabriksstaden. Nya bostäder byggs. Gustavsberg med idag 12 000 invånare ska växa med ca 8 000 nya människor. Tillsammans ska allt detta medföra att Gustavsberg i framtiden ska vara en modern, allsidig och trivsam tätort, där det är möjligt att både bo, leva och verka.

Moa ÖhmanPå årets sista möte i FrukostAkademin möter vi projektledaren för Gustavsbergsprojektet Moa Öhman.

Moa kommer att berätta för oss om den utveckling orten genomgår och vad som ligger framför oss. Det uppdrag som Moa har sedan två år är att driva denna process. Moa har studerat på samhällsplanerarlinjen vid Stockholms universitet.

Välkommen på frukostmötet som äger rum i hörsalen på Gustavsbergs vårdcentral, Odelbergs väg 19D, Gustavsberg. Parkera på stora p-platsen på Tyra Lundgrens väg intill (vid Iittala-butiken). Använd P-skiva. Obs använd inte vårdcentralens p-platser! Flera bussar passerar denna plats, bl a nr 474 från Slussen. Traditionsenligt fika och mingel från kl 07.45. Mötet äger rum 08.30-09.30. Plats för frågor och diskussion. Kom i god tid. Vår värd är näringspolitiske chefen i Värmdö Lars Berlin.

Till anmälan >>

Vi träffas den 27 november. Anmälan på vanligt sätt och senast den 24 november. Du måste anmäla dig om du vill delta. Får du senare förhinder – överlåt din plats till någon annan. Sprid gärna denna inbjudan i dina kretsar och nätverk.

Välkommen!