Tillbaka till Frukostmöten 2013

13 juni 2013 – Öppet möte om att starta eget

Dagens tema: Entreprenörskap och Starta eget

Mötet denna morgon sker i samarbete med NyföretagarCentrum NackaVärmdöTyresö och Start-Up Stockholm. Mötet är förlängt med en halvtimme och består av tre delar: mingel, korta anföranden samt möjlighet till individuell rådgivning ”hur gör man?”. Vi vänder oss främst till dig som funderar på att starta eget men även till dig som redan är igång eller kommit en bit på väg i din ”business”. Alla får tips och inspiration!

2013-06-13_Lennart_SoderbergVi får lyssna till Lennart Söderberg, Brand Magic AB som utsetts till Årets nyföretagare i Sverige 2012. Lennart är en kreativ entreprenör som vågade ta steget. Han hade ända sedan skoltiden drömt om att ha eget företag med inriktning på att skapa annorlunda evenemang och att hitta nya lösningar och spännande miljöer för dessa. Lennart har ett gediget förflutet inom eventbranschen och 2011 startade han sitt företag.

NyföretagarCentrum har genom rådgivning hjälpt Lennart med tips och råd, men även genom stödprogrammet Mentor Eget Företag som inneburit att han har tillgång till en kunnig mentor.

Lennart Söderberg har redan flera stora kunder, bland annat hade han i fjol en central roll i det uppmärksammade projektet “The Cube by Electrolux” – en tillfällig restaurang som var spektakulärt placerad på Kungliga Operans tak.

2013-06-13_Renee_HydenVi får även lyssna till Renée Hydén som driver företaget Astrea Consulting AB. Hon startade företaget 2002 och är organisationskonsult inom personlig effektivitet, grupputveckling och ledarskap. Renée brinner för att skapa växtkraft för sina kunder. Hon är även certifierad coach. Renée säger ”att få människor att växa och må bra är min viktigaste uppgift”. Renée kommer att dela med sig av sina framgångsfaktorer i att driva eget företag, vad man bör se upp med och vikten av att hitta sin nisch.