Tillbaka till Frukostmöten 2008

3 oktober 2008 – Magnus Bergman, Lotta Moos, Gunnar Bolin

FrukostAkademins möte fredagen den 3 oktober i nya Forum Nackas parkeringsgarage var mycket välbesökt, och med inslag av billarm, borrar och andra byggljud höll Magnus Bergman från Unibail-Rodamco (som äger centrum) och Lotta Moos, centrumchef, ett föredrag om centrumets utbyggnad och visioner. Därefter pratade Gunnar Bolin från Sveriges Radio om sin tid som radiokåsör från OS i Peking.Vi var närmare 140 personer samlade denna morgon, vilket är ovanligt många, vi hoppas att det håller i sig under hösten.

2008-10-03_Magnus_Bergman-Lotta Moos-Gunnar_Bolin_05

Lars Norlander från Företagarna slog ett slag för FöretagarTräffen som kommer att äga rum den 17 februari 2009 i Factory Nacka Strand. Besök gärna hemsidan för träffen på www.foretagartraffen.se.

2008-10-03_Magnus_Bergman-Lotta_Moos-Gunnar_Bolin_01Utbyggnaden av Forum Nacka har byggt efter Bubble Lounge Concept, och med det är besökarnas bekvämlighet och välbefinnande viktiga nyckelord. Vad Lotta Moos var särskilt stolt över är de nya, bemannade, toaletterna samt parkeringsgaraget som ska städas 365 dagar om året och även inhysa en biltvätt. Det är tydligt att när nya Forum Nacka (med uppdaterad logga) slår upp dörrarna den 23 oktober ska försöka locka tillbaka kunder som under senare år dels har försvunnit till Sickla samt in till city. Upptagningsområdet för centrumet är beräknat från Farsta till Södermalm. Butiksytorna ökar från befintliga 22 000 kvm till 52 700 kvm med alltifrån elektronikbutik, mode och konfektion till kaféer och restauranger.

Forum Nacka får nu hoppas att lågkonjunkturen inte äter alltför stora hål i folks plånböcker så att de kommer och låter centrumet göra skäl för sitt namn.

Skrivet av: Maria Dahlberg Kreativa Idéer