Tillbaka till Om FrukostAkademin

Röster om FrukostAkademin

Läs vad några av besökarna på våra träffar tycker om FrukostAkademin.

Kristina_Modee ”Det är alltid lika kul och lärorikt att besöka FrukostAkademin med många intressanta kontakter och framföranden.”

– Kristina Modée, Borohus AB

Stefan_Wesley ”FrukostAkademin är ett viktigt forum och mötestillfälle för nya och befintliga kontakter. Min största nytta i nätverket har jag som representant för lokala brandförsvaret. Jag får nya kundkontakter där brandförsvaret får förfrågan om brandutbildningar för såväl privata företag som bostadsrättsföreningar. Jag hoppas på en långvarig tillgång till detta kreativa forum.”

– Stefan Wesley, Nacka brandstation

Gösta_Kulling ”Jag har varit med i FrukostAkademin i över 10 år. Det har varit mycket stimulerande och lärorika föredrag praktiskt taget varje gång. Men det viktigaste har varit ”minglet” innan föredragen, där jag har träffat en massa företagare i Nacka och Värmdö.”

– Gösta Kulling, företagare

Peter_Bladh ”Ni har alltid mycket intressanta föredragshållare med toppkvalitet på frukostmötena. Detta drar alltid många, väldigt intressanta gäster, som man här får tillfälle att träffa och prata med. Det leder till ett starkare och tätare nätverk, som ingen vill tacka nej till.”

– Peter Bladh, Saltsjöbaden

hans_brandt ”Som liten företagare uppskattar jag FrukostAkademin för det värdefulla nätverkandet, intressanta anföranden och talare samt en bra och öppen atmosfär. Jag är mycket tacksam för förmånen att få delta.”

– Hans Brandt, publicist, Saltsjöbaden

ann_hafstrom ”Jag har varit med på flertal frukostakademi-träffar och det är inspirerande att få komma runt till olika miljöer och att få ta del av erfarenheter och berättelser. Att ha gott om tid att mingla och knyta kontakter är det där lilla extra som gör att jag ännu mer ser fram emot mötena.  Vid några tillfällen tar jag sällskap av trevliga egenföretagare som jag känner från mitt område.”

– Ann Hafström, Worklifebalance AB, Saltsjö-Duvnäs

ralph_strandberg ”Jag haft nytta av dessa nätverksmöten och de varit till stor glädje för min verksamhet. FrukostAkademins träffar ger mig ständigt nya kunder.”

– Ralph Strandberg, Kurz & Co Advokatbyrå AB, Älta

eva_scharin ”Spännande att äta frukost på olika arbetsplatser med möjligheter att nätverka med både gamla och nya kontakter. Jag får intressanta föredrag på hög nivå från olika områden i samhället. En väl investerad tid som tillför något både på det professionella planet och det privata.”

– Eva Scharin, miljöutvecklare, Nacka kommun