Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Resumé 7 sept 2020

Gunilla von Platen på scen på Frukostakademin Nacka Värmdö

Resumé 7 september 2020

Gunilla von Platen

Hur man kan förverkliga en dröm genom blod, svett och tårar?

Äntligen var det rätta ordet när vi kunde hälsa ett drygt 50 tal personer välkomna till höstens första FrukostAkademi. Vi hade tänkt ses den 25:e mars, men som alla vet så stängde i stort sett allt ner vid denna tidpunkt och det är först nu som vi börjar se ett litet ljus i tunneln för svensk del.

Vi hade äran att få besök av Gunilla von Platen som för andra gången i sommar varit sommarpratare, en mycket uppskattad sådan. Gunilla hade valt att få sitta i en s k ”morgonsoffa” och bli utfrågad. Utfrågare var CJ Eiderbrant som sitter i styrelsen i Företagarna Nacka Värmdö och projektledaren för Frukostakademin Claes Hydén.

Vi hade med oss frågor, från oss och de som anmält sig, som vi kunde ställa till Gunilla – frågor som hade koppling till såväl hennes nyutkomna bok, Draken i rummet, som frågor om hennes mycket spännande affärsliv. Gunilla gav oss exempel på ett stort antal spännande händelser – såsom hur hon utfattig och nyinflyttad göteborgare fick städa trappor på Östermalm till hur hon snabbt löste en kris när de inte hade rätt utrustning och möbler till sitt nystartade kontor i Skellefteå. Snabbtänkt som hon är – och har visat otaliga exempel på – kunde hon låna telefoner från ett närliggande hotell och alla medarbetare fick gå hem för att ta med möbler så det skulle se ståndsmässigt ut när den största kunden kom på besök.

Detta och mycket mer kan ni se och lyssna på då hela frukostträffen är streamad på Företagarnas hemsida och här hittar ni sändningen.

Vi uppmanar också att alla som ännu inte köpt hennes bok att göra detta då pengarna oavkortat går till att bygga upp ett barnhem i Syrien. Köp boken antingen på Adlibris eller Bokus.

Hotellet Elite Marina Tower hälsa också att det finns ett erbjudande som handlar om att om man bokar en 2-dagars konferens så får man vartannat rum gratis om man bor på hotellet. Plus en uppgradering av lokal och goodie-bag vid avresa.

Boka sedan in även 16:e oktober och 17:e november då blir det fler frukostträffar och information kommer.

Välkommen då önskar vännerna från FrukostAkademin

Nästa möte

15 maj

Hotell skepparholmen nacka

Li Pamp