Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Inbjudan 4 april 2022

Inbjudan 4 april 2022

Elite Hotel Marina Tower i Nacka, Saltsjöqvarn

Kristoffer Schjött-Quist & Lisa Evertsson-Norrevik:

Att skapa kundrelationer i världsklass!​

Välkommen till Frukostakademin på Elite Hotel Marina Tower. Det blir en speciell morgon nu när vi både kan och vill träffas och mingla igen.

Frukostakademin firar 15 år 2022 och det vill vi fira lite extra!

Vi har bjudit in Kristoffer Schjött-Quist, en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom affärsrelationer, och Lisa Evertsson-Norrevik, grundare och VD för Storyspot, föreläsare och kommunikationskonsult.

Kristoffer har med brinnande kreativitet hjälpt företag i mer än 25 år att skapa värdefulla möten. Förutom att prata om entreprenörsresan kommer Kristoffer att lägga tyngdpunkten på hur beteenden påverkar kundupplevelsen. Hur kan du hantera/behålla kundrelationen i vår digitala värld? Vilka vanor/självklarheter har vi generellt blivit sämre på under nästan 2 års digitalt arbete? Hur kan mötet och minglandet återtas som en viktig del i att både skapa nya och att behålla viktiga kundrelationer?

Efter många år inom kommunikationsbranschen grundade Lisa Storyspot, en digital plattform för att spela in, dela med sig av och lyssna till ljudberättelser kopplade till platser. Lisa berättar hur du kan använda storytelling för att öka intresset för din verksamhet, en destination eller en plats, och varför ljud/audio är det nya heta inom kommunikation. Vi får svar på hur tusenåriga traditioner hänger samman med dagens teknik, och hur du kan använda berättelser för att fängsla en lyssnare.

Kristoffer Schjött-Quist

Kristoffer Schjött-Quist

Vid 22 års ålder startade Kristoffer eventbyrån Eventyr tillsammans med kollegan Sofi Franzén. Under kommande 25 år har han följt 1000-tals Svenska företag från insidan och hjälpt dem med nya perspektiv på kommunikation. Förutom de företag han själv grundat och arbetar aktivt i hjälper han andra företag i olika storlekar att lyckas. Detta genom styrelseuppdrag, coaching av entreprenörer, men också som föreläsare, och är även grundare i filmproduktionsbolaget Pointbreak Media AB, och programledare för Business Swedens podcast/TV.

Lis aEvertsson Norrevik foto Hanna Björkstedt

Lisa Evertsson-Norrevik

Lisa har alltid haft ett gott öga till storytelling (berättelser), kommunikation och entreprenörskap ända sedan hon som barn skrev och sålde egna böcker och tidningar till släkt och grannar. Hon har en utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap, och en karriär som filmjournalist med resor till Cannes och bevakning av bl a Guldbaggegalan. Lisa har arbetat med kommunikation på flera av Stockholms större kulturinstitutioner. För ett par år sedan var det dags att ta steget ut i ovissheten i en tech-startup – utan att själv kunna programmera en enda rad kod. Lisa Evertsson-Norrevik är VD och grundare av Storyspot.

 

Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower bjuder in oss till den fantastiska Gyllene salen där man har installerat en LED-vägg på 17×4 m.

Hotellet informerar även här nedan hur man enklast parkerar om man tar sig till hotellet med bil annars är det enklast att åka kommunalt till hållplats Henriksdal/Danviken.

Elite Hotel Marina Tower Gyllene salen

Parkering:
1: Q- park garage (Kvarnholmsvägen 12) Betalning med kort i parkeringsautomat. 7 min promenad till hotellet. Korsa över vägen och följ skyltar.

2: Garage Utsikten ( Marina Tower) Infart i tunneln. Garage: Parkering finns i garage och de första tre timmarna är gratis, därefter blir det tim taxa. Vid ankomst med bil så kommer ni via en tunnel, i tunneln tar ni första vänster där finner ni garaget som heter Utsikten. Parkera på våning 11 eller 12 och betala direkt via automat eller i Mobil Park appen.
Kod för ut och inpassering, finner ni på biljetten eller i appen. I appen trycker man på ”pågående parkering” för att finna koden.
Ta hissen ner till markplan och gå ut mot vattnet och ta sedan vänster för att komma till huvudentrén till hotellet.

Frukostakademin Nacka Värmdö

Frukostakademin firar 15 år 2022 – i den form som vi genomför våra träffar idag. Det firar vi extra i år!

Bland annat har vi arbetat fram nya tankar om varumärket, tagit fram en ny grafisk profil och byggt en ny webb, som vi gärna vill visa upp.

Skuru IK 100 år

Skuru IK Handboll som är samordnare för våra träffar är också jubilar i år! Skuru idrottsklubb och handbollssektionen, som är en av initiativtagarna till våra träffar med Skuruakademin redan innan 2007, firar 100 år i år. 

Skuru IK 100 år

Programmet ser ut som följer:

Frukost står serverat från 07.15

08.00: Johan Sund, hotellets manager presenterar hotellet samt allmän information från våra arrangörer – FRUKOSTAKADEMIN FIRAR 15 år

08.15 Huvudtalare: Kristoffer Schjött-Quist

09.00 Frågor, diskussion och en mycket kort bensträckare

09.15 Talare: Lisa Evertsson-Norrevik

09.45 Frågor och diskussion

10.00 Frukostmötet avslutas men minglet kan fortsätta

Frukostakademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.

Välkommen önskar vännerna från Frukostakademin!

15 maj

Hotell skepparholmen nacka

Li Pamp

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel