Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Inbjudan 30 november 2023

Inbjudan 30 november 2023

Heat restauranger

Frukostakademin 30 november – OBS! NY GÄST:

RENÉE VOLTAIRE – ATT BYGGA EN BÄTTRE VÄRLD MED KNIV OCH GAFFEL

På grund av sjukdom flyttas vår annonserade gäst, Annika Trogen, till våren och istället kommer hälsoentreprenören Renée Voltaire till Livingroom nu på torsdag 30 november. Du får också besöka en ovanligt härlig arbetsplats i Gustavsbergs hamn. Programledare är Lisa Tallroth. 

Hör Renée Voltaire berätta om sin snart tjugo år långa företagsresa och mission för hållbara, goda och nyttiga livsmedel. Går det att bygga ett framgångsrikt företag utan att kompromissa med vare sig produkternas kvalitet eller den egna hälsan?

Renée Voltaire kallar sig hälsomatens glada rebell som utmanar konventioner i kategori efter kategori. 2005 startade hon Renée Voltaire AB, med ambitionen att bygga en bättre värld med kniv och gaffel. Idag säljs hennes närmare tvåhundra hälsolivsmedel i över tusen butiker. Mest känt är varumärket som heter just Renée Voltaire och erbjuder ekologiska, torra och frysta produkter. Bolaget driver också varumärket Pepstop med över 100 dagsfärska och frysta veganska produkter.

Det var en kollaps och livskris, efter många år av hårt arbete som egenföretagare i bageri- och restaurangbranschen som Renée Voltaire tvingades förändra sitt liv – och sin mat. Detta födde idén om ett eget varumärke och fokus på frågan ”vad kan jag göra nyttigare, godare och bättre?”  Svaren har nu travat upp sig i form av hundratals produkter, tiotalet böcker och ett veganskt butikskoncept samt en matcha-och kaktusbar. Och den där malande frågan visar ännu inga tecken på att tystna.

Renée Voltaire AB är ett femtiotal medarbetare med två egna butiker/restauranger och kunder i Norden, Baltikum och Europa och leverantörspartners över hela världen. Sedan starten 2005 styrs och ägs företaget till hundra procent av Renée Voltaire. Renée Voltaire har också skrivit fjorton (!) böcker, den senaste är Matcha moments: små gröna stunder för kopp, fat och själ. 

Vi ses hos Livingroom coworking (i den tidigare konsthallen i Gustavsbergs hamn) som under Kajsa Knapps ledning är ett modernt kontorshotell och mötesplats – med havsutsikt! – för ett trettiotal företag inom en rad olika branscher.

Som vanligt bjuder vi på frukost! 

 

Tid: Torsdagen den 30 november kl 07:30
Plats: Livingroom coworking, Gustavsberg, Odelbergs väg 9
Gäst: Renée Voltaire
Programledare: Lisa Tallroth

Heat restauranger
Skuru IK 100 år

Program

07.30-08.00 Frukost på Livingroom coworking. Mingel.

08.00 Information från arrangörerna

08.15 Gäst på scen: Renée Voltaire

09.15 Frukostträffen avslutas och minglet fortsätter

Hitta till Livingroom coworking

Livingroom coworking ligger på Odelbergs väg 9 i Gustavsberg (i den tidigare konsthallen i hamnen). Mer information hittar du på deras webbplats.

Välkommen önskar vännerna från Frukostakademin!

15 maj

Hotell skepparholmen nacka

Li Pamp

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel