Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:
  info@frukostakademin.nu
Har du tips på lokal eller föreläsare? Kontakta oss:   info@frukostakademin.nu

Inbjudan 27 oktober 2022

Inbjudan 27 oktober 2022

Heat restauranger

Frukostakademin 27 oktober:

Tekniken som påverkar oss!

Anna Frankzén Starrin, känd som Robot-Anna, är omvärldsanalytikern och trendspanaren som hjälper företag att ta ett steg in i framtiden och hitta sin väg in i den digitala transformationen – med hållbar utveckling som mål. På ett humoristiskt och ödmjukt sätt guidar hon sin publik in i framtiden.

Anna genomför trendstudier och innovationsarbeten för företag inom många olika branscher. Och som den sanna entreprenör hon är har hon dessutom drivit stora framtidsstudier – t ex den globala studien Urban Trends, the ”future of cities”, Framtidens möten och Framtidens kontor.

UF-företagare
Vi kommer även denna morgon att dela ut priser till våra vinnande UF-företagare i Nacka och Värmdö. Missa inte framtidens talanger!

Per Furumo

Anna Frankzén Starrin

Kulturantropolog på Uppsala Universitet, och även utbildad Kommunikatör på Berghs School of Communication Hon har arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan år 2003.Utifrån sina breda kunskaper om artificiell intelligens, digitala medier och automatisering har hon kapaciteten att dra slutsatser om megatrenderna som rör sig i nutiden och som kommer att eka in i framtiden. Anna Frankzén Starrins är en uppskattad samtidskommentator i både radio och TV – känd med smeknamnet “Robot-Anna”. Smeknamnet till trots ligger Annas fokus alltid på att ringa in den mänskliga erfarenheten utifrån de digitala förutsättningar som numera omger oss. Med humor och ett stort kunnande levandegör Anna ett ämne som både skänker hopp om framtiden, men som ibland också framstår som skrämmande.

Anna driver idag företaget Sign of Times tillsammans med sin kollega Dr Mia Wahlström, där framtidsanalys, utbildning och kommunikation kombineras för att hjälpa företag och organisationer att framtidssäkra sin verksamhet.

Grand Hotel Saltsjöbaden

”Grand Hotel Saltsjöbaden är inte vilket hotell som helst. Det är en plats där drömmar förverkligas – nu såväl som vid den kungliga invigningen 1893.”

Adress: Hotellvägen 2, 133 35 Saltsjöbaden

 

Skuru IK 100 år

Program

07.30-08.00 Frukost serveras. Mingel.

08.00 Grand Hotel VD Erik Pändel hälsar oss välkomna

08.05 Information från arrangörerna

08.10 Utdelning av priser gällande UF (Ung Företagsamhet i Nacka och Värmdö). Prisutdelare; C-J Eiderbrant

08.30 Huvudtalare Anna Frankzén-Starrin

09.15 Frågor och diskussion med Anna

09.30 Frukostmötet avslutas och minglet fortsätter

Frukostakademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.

Välkommen önskar vännerna från Frukostakademin!

15 maj

Hotell skepparholmen nacka

Li Pamp

Programmet

07.30: Frukost serveras och mingel
08.00: Allmän information från värden och våra arrangörer
08.15: Programmet startar
09.15: Avslutning och fortsatt mingel